AVÍS LEGAL

D’acord amb el deure d’informació exigit en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, es detallen a continuació les dades d’informació general del lloc web:

El lloc web i el seu contingut són propietat de: IBERCAMERA, S.A., CIF A58252099, Av. Diagonal 433, 4t 1a – 08036 Barcelona inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, ​​al tom 23581, foli 151, full B57156.

Es poden posar en contacte amb nosaltres al domicili ressenyat, trucant al telèfon 93 317 90 50 (de dilluns a dijous, en horari 09:30 a 14:00 i de 14:30 a 18:00 hores i divendres de 9:00 a 14:00 i de 14:30 a 17:30 hores) o enviant un correu electrònic a ibercamera@ibercamera.com.

TERMES I CONDICIONS D’ÚS

L’accés i utilització d’aquest lloc web atribueix al visitant la condició d’usuari. Això suposa que l’usuari accepta les condicions d’ús vigents en cada moment i es compromet a fer un ús adequat dels continguts del lloc web i a observar i complir rigorosament tot el que es disposi en aquest avís i en les normes que siguin d’aplicació.

Així mateix l’usuari es compromet a:

 • Subministrar informació veraç sobre les dades de registre i a mantenir-les actualitzades;
 • No difondre continguts contraris a la llei o a la dignitat de la persona; que siguin discriminatoris per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social; o que, de qualsevol manera, siguin contraris a la llei ia l’ordre públic;
 • Qualsevol altre  que, segons el parer de IBERCAMERA, S.A., siguin inadequats per a la seva publicació.

IBERCAMERA, S.A. es reserva el dret a efectuar les modificacions que consideri convenients, afegint, canviant o eliminant continguts o serveis prestats a través del lloc web; així com el de retirar qualsevol aportació o comentari que contravingui les normes descrites anteriorment.

 • El lloc web ofereix l’opció que l’usuari s’inscrigui, registri dades personals o ompli formularis.
 • L’accés al lloc web és lliure i gratuït per a l’usuari en la seva totalitat, continguts, etc.
 • L’usuari declara, sota la seva responsabilitat, ser major d’edat i disposar de la capacitat suficient per vincular-se a les presents condicions.

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del que disposa el Reglament 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, IBERCAMERA, S.A. com a responsable del lloc web, informa a tots els usuaris que facilitin o vagin a facilitar les seves dades personals, que aquests seran objecte de tractament que s’hagi registrat entre les activitats de tractament de IBERCAMERA, S.A. d’acord amb el que preveu l’article 30 del RGPD.

 • El titular del lloc web és IBERCAMERA, S.A., les dades identificatives i registrals encapçalen aquest avís legal.
 • IBERCAMERA, S.A., a través dels formularis que posa a disposició de l’usuari, pot recopilar la informació personal que es detallarà a continuació amb la finalitat d’adequar les nostres ofertes comercials a les seves peticions per poder oferir un servei més personalitzat i eficaç: nom i cognoms i adreça de correu electrònic.
 • L’usuari proporciona la informació sol·licitada voluntàriament. La negativa a subministrar-la té, com a única conseqüència per a l’usuari, no rebre informació ajustada a les seves preferències ni als serveis que ofereix el lloc web.

En marcar la casella corresponent, l’usuari accepta expressament i de forma lliure, que les seves dades personals siguin tractades per IBERCAMERA, S.A. amb els següents fins:

 • Oferir-li la millor experiència de (navegació, compra, etc.).
 • Gestió del compte a www.daysofwisdom.org.
 • Contactar amb l’usuari en cas que es produeixi qualsevol incidència en el servei contractat.
 • Atendre les consultes de l’usuari.
 • Enviar a l’usuari comunicacions comercials.

IBERCAMERA, S.A., com a responsable del fitxer i del tractament de les dades de caràcter personal, està obligada a mantenir secret professional respecte tots ells així com a guardar-los, obligacions que subsisteixen fins i tot després de finalitzar les relacions de l’usuari amb IBERCAMERA, S.A.

IBERCAMERA, S.A. garanteix en tot moment a l’usuari l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, limitació, supressió, cancel·lació, portabilitat i oposició sobre les dades personals facilitades, dirigint-se per escrit a IBERCAMERA, S.A., Av. Diagonal 433 4t 1a – 08036 Barcelona o a través de l’adreça de correu electrònic ibercamera@ibercamera.com.